Integritetspolicy

Senast uppdaterad den 15 maj 2023

Denna integritetspolicy beskriver policyn för STORT i Sundsvall AB, Oljevägen 5, 852 29 Sundsvall, Sverige, e-post: info@stort.nu, telefon: 060 – 15 77 13, angående insamling, användning och offentliggörande av din information som vi samlar in när du använder vår webbplats (https://stort.nu) (tjänsten). Genom att få tillgång till eller använda tjänsten samtycker du till insamlingen, användningen och offentliggörandet av din information i enlighet med denna integritetspolicy. Om du inte samtycker till detta, vänligen avstå från att få tillgång till eller använda tjänsten. Vi kan ändra denna integritetspolicy när som helst utan föregående meddelande till dig och kommer att publicera den reviderade integritetspolicyn på tjänsten. Den reviderade policyn träder i kraft 180 dagar från det att den reviderade policyn publiceras på tjänsten, och din fortsatta åtkomst eller användning av tjänsten efter denna tidpunkt kommer att utgöra ditt godkännande av den reviderade integritetspolicyn. Vi rekommenderar därför att du regelbundet granskar denna sida.

Hur vi använder din information

Vi kommer att använda den information som vi samlar in om dig för följande ändamål:

  • Marknadsföring / Kampanjer
  • Testimonials
  • Insamling av kundfeedback
  • Support
  • Riktad reklam
  • Hantera kundbeställningar
  • Skydd av webbplatsen

Om vi vill använda din information för något annat ändamål kommer vi att be om ditt samtycke och använda din information endast efter att ha fått ditt samtycke, och endast för ändamålen som du samtycker till, om vi inte är skyldiga att göra annorlunda enligt lag.

Dina rättigheter

Beroende på tillämplig lag kan du ha rätt att få tillgång till och rätta eller radera dina personuppgifter, eller få en kopia av dina personuppgifter, begränsa eller invända mot aktiv behandling av dina uppgifter, be oss att dela (portera) dina personuppgifter till en annan enhet, dra tillbaka eventuellt samtycke du har gett oss för att behandla dina uppgifter, rätt att lämna in klagomål till en behörig myndighet och andra relevanta rättigheter enligt tillämplig lag. För att utöva dessa rättigheter kan du skriva till oss på info@stort.nu. Vi kommer att svara på din begäran i enlighet med tillämplig lag. Observera att om du inte tillåter oss att samla in eller behandla nödvändig personlig information eller återkallar samtycket att behanda samma för ändamålen som begärdes, kan du möjligen inte få tillgång till eller använda de tjänster för vilka din information efterfrågades.

Kakor

För att lära dig mer om hur vi använder dessa och dina val i förhållande till dessa spårningstekniker, vänligen hänvisa till vår Cookie Policy.

Säkerhet

Säkerheten för din information är viktig för oss och vi kommer att använda rimliga säkerhetsåtgärder för att förhindra förlust, missbruk eller obehörig ändring av din information under vår kontroll. Dock kan vi inte garantera absolut säkerhet med tanke på de inneboende riskerna, och därför kan vi inte säkerställa eller garantera säkerheten för någon information som du överför till oss, och du gör det på egen risk.

Länkar till tredje part och användning av din information: Vår tjänst kan innehålla länkar till andra webbplatser som inte drivs av oss. Denna integritetspolicy omfattar inte integritetspolicyn och andra praxis hos några tredje parter, inklusive någon tredje part som driver någon webbplats eller tjänst som kan vara tillgänglig via en länk på tjänsten. Vi rekommenderar starkt att du granskar integritetspolicyn för varje webbplats du besöker. Vi har ingen kontroll över och tar inget ansvar för innehållet, integritetspolicyn eller praxis hos några tredje parters webbplatser eller tjänster.

Klagomål / Dataskyddsombud

Om du har några frågor eller bekymmer angående behandlingen av din information som finns hos oss kan du skicka e-post till vår dataskyddsombud på STORT i Sundsvall AB, Oljevägen 5, 852 29 Sundsvall, e-post: info@stort.nu. Vi kommer att hantera dina frågor i enlighet med tillämplig lag.