L W H

Sport, sport, sport, bröllop och semester!

Det är mycket sport nu. Hockey VM, Golf (The Players Championship) i Florida, Allsvenskan i fotboll m.m.

Vi håller tummarna att det går riktigt bra för Sverige, särskilt nu när flera NHL proffs är på plats. Vi på STORT håller även tummarna för att NHL laget Nashville Predator når ända fram till en final, vi följer detta med spänning.

hockey

The Players vanns av en korean (Si Woo Kim) och för svenskarna gick det så där. Alex Norén 10:a och Henrik Stensson delad 16:e. (bra TV underhållning dock).

Giffarna spelade åter igen oavgjort i fotbolls Allsvenskan. Robust försvar, men hur är det målavgörande? 0-0 blev det mot Jönköping Södra i senaste hemmamatchen.

Fortsatt bra tryck i verksamheten med mer än 1000 paket i veckan. Fördelat på flera kunde och transportslag. USA containern går fullt lastad varje vecka nu.

Fler giftermål hos STORT personalen i sommar. Nathalie ”äktar” sin André och Jennie gifter sig med sin Micke efter en lång relation och kommer i framtiden att titulera sig som ”Fru Jonsson”. (JR blir JJ). Bilder på brudparen kommer senare.

Semesterlistan är sedan en tid tillbaka spikad. Först ut är Jennie samt Lars. Båda söker sig till varmare länder. Och givetvis uppdaterar vi med soliga och härliga bilder.

Vårvädret blir bättre och bättre, riktigt skönt med en uppfriskande promenad på lunchen.

img_4218-002