L W H

Återigen sport, Friends Arena och Nyhetsuppehåll!

Det blev en del sport i förra veckans nyheter och det kan vi inte undvika nu heller.

VM GULD till Tre Kronor! Härligt. En annan mycket positiv hockey är att Nashville Predator är framme i final i NHL för första gången någonsin. Det finns fler tongivande svenskar i laget. Vi håller fortsatt tummarna att det går hela vägen.

Fortsatt bra volymer på Europa flödet samt en stark ökning av godset till USA.

Elitloppet går av stapeln denna helg (alltid sista söndagen i maj) med det kanske bästa startfältet på många år. Vi hoppas på fint väder för då blir det riktigt festligt. ”Elitloppet, en gång om året” kommer att höras frekvent. Veronica kommer att gå med i den årliga hattparaden den 24:e, hatten har hon valt med omsorg och den kommer att göra succé tror vi.

hatt-2

Klämdag på fredag (26:e) men vi kör på i den utsträckning det behövs.

Andreas är ledig på onsdag & fredag. Han är nämligen inbjuden av FedEx till UEFA Europa League finalen på Friends Arena den 24:e.

Nu börjar semesterperioden på allvar. Nästa vecka är Jennie samt Lars lediga. Då gör ”nyheterna” ett uppehåll (på en vecka)

Roland, en utav våra Chaufförer på den stora ”slingbilen” inspekterar och håller koll så att maskineriet fungerar som det ska. Bilarna behöver sin omvårdnad, då dom utgör en stor del av vårt arbete.

roland-2